Akciós termékek

Hírlevél

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

Wellis Gemini magas zuhanytálca 900*900*150
bruttó 34.900 Ft
db
Wellis Gemini magas zuhanytálca

Cikkszám: Gemini magas zuhanytálca
Gyártó: Wellis

MC (Sheet Moulding Compound) zuhanytálca
115 mm átmérőjű krómozott leeresztőszelep
Szifon

SMC
Az SMC egy speciális üvegszállal erősített, lágy állagú poliészter alapanyagú lemez, melyet a megfelelő formájú préselemek között magas hőmérsékleten, nagy nyomáson polimerizálnak, így kapja meg végleges formáját, és páratlan tulajdonságait.

Ezt a más iparágakban (űrkutatás, gépipar, autóipar) már jól bevált gyártási eljárást a fürdőszoba piac a közelmúltban fedezte csak fel, és most kezdi csak érzékelni előnyeit a korábban alkalmazott alapanyagokkal, és technológiákkal szemben. Tartóssága, és minősége állandó, köszönhetően az impregnált szálerősítésnek, de súlya feleakkora, mint a hasonló tulajdonságokkal bíró öntött márvány tálcáké.

bordakA hátsó oldali bordázat úgy erősíti a zuhanytálca szerkezetét, hogy közben annak súlyát csak kis mértékben növeli meg.
elekA lágy nyersanyag kiváló formázást tesz lehetővé, így az SMC zuhanytálcák éles sarok kiképzése sokkal esztétikusabb látványt nyújt, mint akril társaiké.Az SMC alapanyagból készült zuhanytálca fokozottan ütésálló, nyomó-, hajlító-és szakítószilárdsága nagy, nem reped, hőmérsékleti stabilitása páratlan (hőre nem tágul), vegyszerálló, jó hőszigetelő képességű, könnyen tisztítható és természetesen vízálló.


MeE: db


Bevásárlókosár

GyártóWebáruház készítés és bérlés

0.26 mp
KAPCSOLAT

   +36 1 704 82 50 / +36 70 594 6
   Számlázási és levelezési cím 1119 B
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL