webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Akciós termékek

Hírlevél

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

Marmy Zuhanytálca 80x200
Választható színek:
Mennyiség: db
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelőA műkő zúzalékból (nagyrészt Calcium-karbonátból) készült termékek lehetőséget adnak egyedi formák, színek és különleges felületek megvalósítására. Az "öntött márvány" termékek felületét gyakran tévesztik össze az igazi márvánnyal, mivel a látványa és tapintása megtévesztésig hasonlít a természetes kövekére. További pozitív tulajdonsága, hogy nagyméretű, különleges kiképzésű szaniterek esetében is nagy szilárdsággal bírnak, sőt a kerámiával szemben sokkal ellenállóbb felületük.
Marmy Zuhanytálca 80x200

A Marmy  legujjabb zuhanytálcái kombinálják az elegáns rozsdamentes lefolyót, a profi geberit szifonnal és a könnyen beépíthető  alaptálcával.Ez az ÚJ Generációs zuhanytálca már minden olyan igényt kielégít amit az eddigi márványzuhanytálcák nem tudtak. A termék ára tartalmazza a szifont és a rozsdamentes lefolyótakarót.A termék 4 féle színben rendelhető.A képen a matt betonszűrke zuhanytálca látható.

Extra vékony 3cm

Megfelelő lejtést biztosít

Matt-strukturált

Felülete nem csúszik vizesen sem

Profi szifon,nagy mennyiségű víz elvezetére is képes

Perem nélküli kivitel

Színe hosszú idő elteltével is tartós Ellenáll mindenféle tisztítószernekMeE: db

Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő


Bevásárlókosár

GyártóWebáruház készítés és bérlés

0.19 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Radaway kabinok    Marmite    Radeco    Hajdu    Rattanbútor    Feromix    Alföldi    Zalakerámia    Gammakerámia    Undefasa    PARADYZ    Kwadro Ceramika    Energiker    NowaGala    Kolpa San    HANSGROHE    Kludi    Niagara Wellness    Adatvédelmi nyilakozat    Kapcsolat
lábléc