Kategóriák

Akciós termékek

Hírlevél

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

Marmy GIGI 45x15 balos mosdó

MARMY mosdók / Kézmosók,Mini mosdók / Azonosító: 22867

bruttó 43.500 Ft
AKCIÓ!
bruttó 34.800 Ft
db
A műkő zúzalékból (nagyrészt Calcium-karbonátból) készült termékek lehetőséget adnak egyedi formák, színek és különleges felületek megvalósítására. Az "öntött márvány" termékek felületét gyakran tévesztik össze az igazi márvánnyal, mivel a látványa és tapintása megtévesztésig hasonlít a természetes kövekére. További pozitív tulajdonsága, hogy nagyméretű, különleges kiképzésű szaniterek esetében is nagy szilárdsággal bírnak, sőt a kerámiával szemben sokkal ellenállóbb felületük.
Marmy GIGI 45x15 balos mosdó

Cikkszám: 80 8035 05 31 10

Szélesség: 45 cm

Mélység: 15 cm

Látható magasság: 10 cm

Súly: 4 kg

2019-ES ÚJDONSÁGUNK! AZ EDDIGI LEGKISEBB MÉLYSÉGŰ MINI MOSDÓNK!
2019 február végétől raktáron, előrendelést felveszünk!

GIGI 45x15 BALOS mosdónk dübellel falra szerelhető, a csaptelep a mosdó JOBB OLDALÁRA helyezhető. A mosdó bal oldalán egy kisebb pakoló felület kapott helyet. A felfogatáshoz a dübel lyukak előre kialakításra kerültek, ezzel is megkönnyítve a mosdó falra történő rögzítését. Ugyanakkor helyezhető bútorra és pultra is, közvetlen a falhoz rögzítve. GIGI kézmosónk belső szögletes kialakítása 8,5 cm mély, így a kézmosás a kis méret ellenére is lehetséges. A mosdó túlfolyós kivitel. Kisebb fürdők, WC-k egyedi megjelenését biztosítja.

A mosdó részletes, pontos műszaki rajza letölthető a termék képek mellett jobb oldalt.

A  KLIK-KLAK lefolyó nem tartozéka a mosdónak, túlfolyós vagy túlfolyó nélküli, KRÓM vagy FEHÉR színben található meg a KIEGÉSZÍTŐK kategóriában.MeE: db


Bevásárlókosár

Barkács, kert

GyártóWebáruház készítés és bérlés

0.46 mp