Kategóriák

Akciós termékek

Kuma LOS ANGELES 103 mosdó
Kuma LOS ANGELES 103 mosdó

bruttó 60.990 Ft
AKCIÓ!
bruttó 54.891 Ft

További akciós termékek

Hírlevél

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

M-acryl VICTORY szabadon álló KÁD 160x80 + ELŐLAP + LÁB (fekete)

bruttó 425.000 Ft
AKCIÓ!
bruttó 403.750 Ft
db
 M-acryl VICTORY KÁD 160x80 + ELŐLAP + LÁB (fekete)

Méret: 160x80cm
Űrtartalom:
215l

Engedd, hogy ez a kádunk magával ragadjon és fürdéskor éld át újra meg újra a pillanatot, mint a győztes a feltörő boldogságot.

Új különleges kádunk melyekre a minőségi alapanyagoknak és gyártástechnológiának köszönhetően egyedülálló 15 év garanciát adunk. 
Fő a szabadság: szabadon álló kádak 

A szabadon álló kádak napjaink nagy újjászületett klasszikusai. A régi korokban, amikor még nem ismerték a falba építés technológiáját, akkor alkalmaztak ilyen, önálló lábakon támaszkodó kádtípusokat, amelyek a századelőn öntött vasból készültek. Napjainkban az alapanyagok innovációja (akril, műmárvány stb.) lehetővé tette, hogy a lemezkádak mellett megjelenjenek más formavilágú szabadon álló kádak is, amelyek vastagabb (vagy éppen változó vastagságú) fallal, ámde lábak nélkül képeznek önálló és jellegzetes vonalat a szabadon álló kádak között.


A szabadon álló kád reneszánsza annak köszönhető, hogy nem szükséges ezeket a típusokat a fal mellé állítani, beépíteni, így akár ablak előtt vagy egy nagyobb tér közepén is helyet kaphatnak. A szabadon álló kádakhoz álló kádtöltő csaptelepek illenek, amelyeket közvetlenül a fürdőszoba padlójában található csatlakozóba illesztenek a szakemberek.


A szabadon álló kádak sajátos esztétikával és eleganciával rendelkeznek. Vannak közöttük lábas és földön álló, klasszikus kivitelezésű és modernebb típusok. Végtelen a változatosságuk a méret, a forma és kádperem magassága szempontjából is. Közkedveltek az oroszlánláb vagy szecessziós növényi leveles formájú, bronz vagy króm bevonatos lábakon álló típusok.


A szabadon álló kád ha akarjuk légies, ha akarjuk stramm, ha akarjuk ívesen lendületes, ha akarjuk, letisztultan szögletes. A mai kor technológiájának köszönhetően attól sem kell tartanunk, hogy a víz túlságosan hamar kihűlne a szabadon álló kádunkban (a kifejezetten vastag falú típusoknál pedig ez fel sem merül).  

MeE: db


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Besco VARIUM szabadonálló csaptelep - matt fekete
 Besco VARIUM szabadonálló csaptelep - matt fekete Csaptelep szabadonálló kádak mellé Szín: Króm vagy Matt fe...
bruttó 218.600 Ft
AKCIÓ!
bruttó 207.670 Ft
dbBevásárlókosár

Barkács, kert

GyártóWebáruház készítés és bérlés

0.78 mp