Kategóriák

Akciós termékek

Hírlevél

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

M-acryl LIBERTY szabadon álló KÁD 150x75 + ELŐLAP + LÁB (matt fekete)

bruttó 435.000 Ft
AKCIÓ!
bruttó 413.250 Ft
db
  M-acryl LIBERTY szabadon álló KÁD 150x75 + ELŐLAP + LÁB (matt fekete)


Méret: 150x75cm
Űrtartalmo: 160l

Napról napra megtisztít és felszabadít. A fürdőszobádban függetlenül elhelyezheted ezt az önálló és szabad stílusú letisztult kádat.

Új különleges kádunk melyekre a minőségi alapanyagoknak és gyártástechnológiának köszönhetően egyedülálló 15 év garanciát adunk. 
Fő a szabadság: szabadon álló kádak

 

A szabadon álló kádak napjaink nagy újjászületett klasszikusai. A régi korokban, amikor még nem ismerték a falba építés technológiáját, akkor alkalmaztak ilyen, önálló lábakon támaszkodó kádtípusokat, amelyek a századelőn öntött vasból készültek. Napjainkban az alapanyagok innovációja (akril, műmárvány stb.) lehetővé tette, hogy a lemezkádak mellett megjelenjenek más formavilágú szabadon álló kádak is, amelyek vastagabb (vagy éppen változó vastagságú) fallal, ámde lábak nélkül képeznek önálló és jellegzetes vonalat a szabadon álló kádak között.


A szabadon álló kád reneszánsza annak köszönhető, hogy nem szükséges ezeket a típusokat a fal mellé állítani, beépíteni, így akár ablak előtt vagy egy nagyobb tér közepén is helyet kaphatnak. A szabadon álló kádakhoz álló kádtöltő csaptelepek illenek, amelyeket közvetlenül a fürdőszoba padlójában található csatlakozóba illesztenek a szakemberek.


A szabadon álló kádak sajátos esztétikával és eleganciával rendelkeznek. Vannak közöttük lábas és földön álló, klasszikus kivitelezésű és modernebb típusok. Végtelen a változatosságuk a méret, a forma és kádperem magassága szempontjából is. Közkedveltek az oroszlánláb vagy szecessziós növényi leveles formájú, bronz vagy króm bevonatos lábakon álló típusok.


A szabadon álló kád ha akarjuk légies, ha akarjuk stramm, ha akarjuk ívesen lendületes, ha akarjuk, letisztultan szögletes. A mai kor technológiájának köszönhetően attól sem kell tartanunk, hogy a víz túlságosan hamar kihűlne a szabadon álló kádunkban (a kifejezetten vastag falú típusoknál pedig ez fel sem merül).  

MeE: db


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Besco VARIUM szabadonálló csaptelep - matt fekete
 Besco VARIUM szabadonálló csaptelep - matt fekete Csaptelep szabadonálló kádak mellé Szín: Króm vagy Matt fe...
bruttó 218.600 Ft
AKCIÓ!
bruttó 207.670 Ft
dbBevásárlókosár

Barkács, kert

GyártóWebáruház készítés és bérlés

0.48 mp