Kategóriák

Akciós termékek

Hírlevél

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

Mapei FIX & GROUT BRICK ragasztó bézs 12 kg tégla burkolóelemek és könynyűsúlyú cementkötésű vagy műgyanta műkő díszítő elemek burkolására

Segédanyagok / MAPEI / Azonosító: 23382

bruttó 16.993 Ft
AKCIÓ!
bruttó 15.294 Ft
Választható szín:
db
 Mapei FIX & GROUT BRICK ragasztó bézs 12 kg tégla burkolóelemek és könynyűsúlyú cementkötésű vagy műgyanta műkő díszítő elemek burkolására

Fokozott terhelhetőségű, lecsúszásmentes, felhasználásra kész diszperziós ragasztó tégla burkolóelemek és könnyűsúlyú cementkötésű vagy műgyanta műkő díszítő elemek burkolására.

Alkalmazási területek:

Felhasználásra kész diszperziós ragasztó tégla burkolóelemek, valamint nagy- és kisméretű könnyűsúlyú cementkötésű és műgyanta műkő díszítőelemek ragasztására és fugázására bel- és kültérben minden szokásos építőipari aljzatra: • érlelet betonszerkezetre és előregyártott betonpanelekre és vakolatokra; • szilárdan rögzített CK-lapra, gipszkartonra, fa táblákra. A fugákba kerülő ragasztót ecsettel simítsa el 20 percen belül. Fugázóanyagként is használható. Megjegyzés: ne használja folyamatos vízterhelésnek kitett felületű alkalmazásoknál, vagy felszivárgó nedvességnek kitett aljzatokon.

Műszaki adatok:

Nyitott idő: 20 perc.

Utánigazítási idő: 30-35 perc.

Fugázható: a fugákba kerülő ragasztót a fugahézag kitöltésére gyakran megnedvesített ecsettel simítsa el (a környezeti feltételektől függően) 20 percen belül.

Járható: kb. 2 nap múlva.

Teljesen terhelhető: kb. 7 nap múlva.

Alakíthatóság: jól alakítható.

Színek: fehér, szürke vagy bézs.

Felhordás: 4 vagy 8 vagy 10-es sz. fogazott simítóval.

Eltartható: 24 hónapig.

 

Anyagszükséglet

1,4-4,2 kg/m².

MeE: db


Bevásárlókosár

Barkács, kert

GyártóWebáruház készítés és bérlés

0.53 mp