Kategóriák

Akciós termékek

 Polysan Lisa 160x70 egyenes kád
Polysan Lisa 160x70 egyenes kád

bruttó 119.990 Ft
AKCIÓ!
bruttó 113.990 Ft

További akciós termékek

Hírlevél

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

Vevőszolgálat
Cégnév:
Belhor Group Kft
Cím:
Számlázási és levelezési cím 1119 Budapest, Etele út 73. fsz. 2
Tel.:
+36 1 704 82 50 / +36 70 594 6817
E-mail címe:
info@kadkiraly.hu (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:
www.kadkiraly.hu
Adószám:
23285480-2-43
Cégjegyzékszám:
01 09 196198
Bankszámlaszám:
CIB Bank 10700574-66380681-51100005
Kapcsolattartó neve:
Vevőszolgálaton kizárólag az előzetesen leadott megrendeléseket tudják átvenni, azonnali vásárlás, nem lehetséges!
Tel.:
+36 1 704 82 50 / +36 70 594 6817
E-mail címe:
info@kadkiraly.hu (Azonnali üzenet küldése)

Bemutatkozás
A kádak és zuhanytálcák felső peremére semmilyen esetben sem ültethető rá a csempe. A csempézésnek a kádnál min. 15 cm-re a perem alatt kell végződnie. Amennyiben a csempe végződése nem a kád pereme alatt 15 cm-rel végződik, hanem a perem fölött, a jótállás nem érvényesíthető!

Az elektronikus visszaigazolás nem jelenti azt, hogy az eladó elfogadta a megrendelésünket és a termék leszállítására kötelezettséget vállalt.

Burkolat reklamáció minden esetben csak burkolás előtt tudunk elfogadni!Az e-mailben küldött visszaigazolás annyit igazol, hogy a megrendelésünk az eladóhoz meglrkezett. Ez még nem jelenti a szerződés létrejöttét. Így adott esetben tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a kereskedő nem köteles a termék leszállítására a visszaigazolásban foglalt feltételekkel.Vevőszolgálat nyitvatartási ideje:

Telefonos ügyfélszolgálatunk H-P: 9:00-16:00 ig. áll rendelkezésére.Vevőszolgálat fő feladata a megfelelő információ biztosítása a készletről, a vevői reklamációk kezelése, vevő és partner azonosítása,rendelési státusz ismertetése.

Rendszerünk a rendeléseket rögzíti nyitvatartási időn kívül is. Emailen feltett kérdésekre 24 órán belül válaszolunk.


Árak

Webáruházunkban található árak bruttó fogyasztói árak(kiveve ahol a nettó ar fel van tuntettve), azaz tartalmazzák az Áfát. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!

Megrendelt áru átvételének módjai

Az áru kétféle módon kerülhet a megrendelőhöz. Az egyik a személyes átvétel vevőszolgálatunkon, melynek lehetséges időpontjáról tájékoztatjuk Önt telefonon, vagy emailben. A másik a futárpostán keresztül történő kézbesítés (kiszállítás), amely KIZÁRÓLAG KAPUIG értendő! (A sofőr nem kötelezhető a termékek "becipelésére"emeletre ill más egyéb tároló helyégbe ...)
Megértésüket Köszönjük.
A termékeket csak Magyarországon belül áll módunkban kiszállítatni.

A megrendelt terméket a DPD Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére kérje a szállítást). Sikertelen kézbesítés esetén telefonon egyeztetnek.


A garanciális igény nem érvényesíthető a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra illetve sérülésekre. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben , illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók.

Továbbá tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy webáruházunk oldalain található képek tájékoztató jellegűek, illusztrációk az esetleges felhasználásra.

Elállás joga

A Vevő az Eladóval elektronikus úton kötött szerződéstől, 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. A Vevő elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Vevő indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a terméket visszaszolgáltatni, a Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő harminc napon belül visszatéríti a Vevőnek.

Amennyiben a Vevő eláll a szerződéstől, köteles visszaszolgáltatni minden, eredetileg a termékhez mellékelt és átvett tételt eredeti csomagolásban. Ha a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel minden, eredetileg a Vevő részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételekért díjat számítson fel a Vevőnek.
A jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk.), az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók.

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat az info@kadkiraly.hu címen.
Fizetési, szállítási lehetőségek
Személyesen átvétel vevőszolgálatunkon - készpénzes fizetés
Megrendelés után a termék átvételi pontra érkezését követően e-mailben értesítjük!
1119 Budapest Etele út 73.
Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!

Költség: 0 Ft
Átutalás előre
Az összeget előre átutalással tudja teljesíteni amihez a szállítási költség általunk kerül hozzáadásra csomag méretétől függően kiszállítás esetén. A megrendelés feldolgozását követően küldjük az utaláshoz szükséges adatokat és az utalandó összeget.
Kiscsomag országosan - utánvétes fizetés
Kiscsomagként elküldhető termékek pl, csaptelep,lefolyó, wc tető, füstcső stb.. Kádak, bútorok,esetében ez a szállítási mód nem választható.
Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!
Költség: 2.000 Ft
Kiszállítás Budapesten belül - utánvétes fizetés
Kizárólag Budapesten belüli szállítás esetén érvényes
A szállítás minden esetben a kapuig értendő.
Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!
Költség: 1.900 Ft
Kiszállítás vidékre - utánvétes fizetés
Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség BR>
(Emelőhátfalas autó eseten + 6000Ft)
Az extra súlyú termékek esetében változhat a szállítási költség de azt minden esetben egyeztetjük a megrendelővel. Pl, több raklapon történő szállítás, 300 kg feletti áru
Költség: 5.000 Ft
Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjének
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Tárgy:
Üzenet:Tárhely szolgáltató
Bolthely.hu - info(kukac)bolthely.hu

Bevásárlókosár

Barkács, kert

GyártóWebáruház készítés és bérlés

0.3 mp