webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Akciós termékek

kadkiraly 17915
BRH Jade csőradiátor 1000x500 mm

bruttó 31.105 Ft
AKCIÓ!
bruttó 24.884 Ft

További akciós termékek

Hírlevél


Partnereink
Vevőszolgálat
Cégnév:Belhor Group Kft
Cím:Számlázási és levelezési cím 1119 Budapest, Etele út 73. fsz. 2
Tel.:+36 1 704 82 50 / +36 70 40 21 045
E-mail címe:info@kadkiraly.hu (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:www.kadkiraly.hu
Adószám:23285480-2-43
Cégjegyzékszám:01 09 196198
Bankszámlaszám:CIB Bank 10700574-66380681-51100005
Kapcsolattartó neve:Vevőszolgálaton kizárólag az előzetesen leadott megrendeléseket tudják átvenni, azonnali vásárlás, nem lehetséges!
Tel.:+36 1 704 82 50 / +36 70 40 21 045
E-mail címe:info@kadkiraly.hu (Azonnali üzenet küldése)

Bemutatkozás
Az elektronikus visszaigazolás nem jelenti azt, hogy az eladó elfogadta a megrendelésünket és a termék leszállítására kötelezettséget vállalt.

Burkolat reklamáció minden esetben csak burkolás előtt tudunk elfogadni!Az e-mailben küldött visszaigazolás annyit igazol, hogy a megrendelésünk az eladóhoz meglrkezett. Ez még nem jelenti a szerződés létrejöttét. Így adott esetben tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a kereskedő nem köteles a termék leszállítására a visszaigazolásban foglalt feltételekkel.Vevőszolgálat nyitvatartási ideje:

Telefonos ügyfélszolgálatunk H-P: 9:00-16:00 ig. áll rendelkezésére.Vevőszolgálat fő feladata a megfelelő információ biztosítása a készletről, a vevői reklamációk kezelése, vevő és partner azonosítása,rendelési státusz ismertetése.

Rendszerünk a rendeléseket rögzíti nyitvatartási időn kívül is. Emailen feltett kérdésekre 24 órán belül válaszolunk.


Árak

Webáruházunkban található árak bruttó fogyasztói árak(kiveve ahol a nettó ar fel van tuntettve), azaz tartalmazzák az Áfát. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!

Megrendelt áru átvételének módjai

Az áru kétféle módon kerülhet a megrendelőhöz. Az egyik a személyes átvétel vevőszolgálatunkon, melynek lehetséges időpontjáról tájékoztatjuk Önt telefonon, vagy emailben. A másik a futárpostán keresztül történő kézbesítés (kiszállítás), amely KIZÁRÓLAG KAPUIG értendő! (A sofőr nem kötelezhető a termékek "becipelésére"emeletre ill más egyéb tároló helyégbe ...)
Megértésüket Köszönjük.
A termékeket csak Magyarországon belül áll módunkban kiszállítatni.

A megrendelt terméket a DPD Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére kérje a szállítást). Sikertelen kézbesítés esetén telefonon egyeztetnek.


A garanciális igény nem érvényesíthető a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra illetve sérülésekre. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben , illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók.

Továbbá tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy webáruházunk oldalain található képek tájékoztató jellegűek, illusztrációk az esetleges felhasználásra.

Elállás joga

A Vevő az Eladóval elektronikus úton kötött szerződéstől, 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. A Vevő elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Vevő indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a terméket visszaszolgáltatni, a Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő harminc napon belül visszatéríti a Vevőnek.

Amennyiben a Vevő eláll a szerződéstől, köteles visszaszolgáltatni minden, eredetileg a termékhez mellékelt és átvett tételt eredeti csomagolásban. Ha a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel minden, eredetileg a Vevő részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételekért díjat számítson fel a Vevőnek.
A jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk.), az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók.

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat az info@kadkiraly.hu címen.

Fizetési, szállítási lehetőségek
Üzletünkben készpénzben
(a megrendelt árut beérkezés után)
Bankkártyás fizetés nem lehetséges.
Előre utalás
A megrendelt aru osszege proforma szamla alapjan atutalassal tortenik.
AKCIÓ ingyenes szállítással
kizárólag csak az ingyenes szállítással megnevezett termékek eseteben érvényes

pl,Rubineta Varianta-Delta zuhanyszett ingyenes szállítással
Kiscsomag utánvét
Kiscsomagként elküldhetó termékek pl, csaptelep,füstcső stb
Költség: 2.000 Ft
Kiszállításkor készpénzben (bp. belül) utánvét
Budapesten belöl súlytól és mérettől függetlenül. Az szállítási díj előre utalás, illetve helyszínen fizetés esetén értendő.
Költség: 1.900 Ft
Kiszállításkor készpénzben (vidékre) Utánvét
Súlytól és mérettől függetlenül. Az szállítási díj előre utalás, illetve helyszínen fizetés esetén értendő.

(Emelőhátfalas autó eseten + 3000FT)
Költség: 5.000 Ft

Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjének
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Tárgy:
Üzenet:Tárhely szolgáltató
Bolthely.hu Kft. - info(kukac)bolthely.hu

Kereső

Bevásárlókosár

GyártóWebáruház

0.2251 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Radaway kabinok    Marmite    Radeco    Hajdu    Rattanbútor    Feromix    Alföldi    Zalakerámia    Gammakerámia    Undefasa    PARADYZ    Kwadro Ceramika    Energiker    NowaGala    Kolpa San    HANSGROHE    Kludi    Niagara Wellness    Adatvédelmi nyilakozat    Kapcsolat
lábléc